Hoe u geld kunt verdienen met uw blog in 2020
Geld verdienen via het internet tips

Hoe u geld kunt verdienen met uw blog in 2020

Je wilt toch geld verdienen? Natuurlijk doe je dat. Iedereen wil – en moet – geld verdienen. Dus je bent een blog begonnen sinds je hebt gehoord dat het een gemakkelijke manier is om geld te verdienen, maar je weet niet helemaal zeker hoe je er echt geld mee kunt verdienen. Of misschien heb je al een blog en ben je op zoek naar manieren om er inkomsten mee te genereren.

Het maakt niet uit in welke groep je zit, online geld verdienen met een blog – of het nu een hobbyblog of een zakelijke blog is – is mogelijk. Het is geen snelle beproeving rijk, maar als je het goed doet, kun je genoeg verdienen om je gezin te onderhouden en meer. Laten we erin duiken en kijken hoe u winst kunt maken met uw blog.

Inkomsten genereren met CPC- of CPM-advertenties

Een van de meest voorkomende manieren waarop bloggers geld verdienen, is door advertenties op hun site te plaatsen. Er zijn twee populaire soorten advertenties:

CPC / PPC-advertenties: advertenties met kosten per klik (ook wel pay-per-click genoemd) zijn meestal banners die u in uw inhoud of zijbalk plaatst. Elke keer dat een lezer op de advertentie klikt, wordt u voor die klik betaald.

CPM-advertenties: CPM-advertenties, of ‘kosten per 1000 vertoningen’, zijn advertenties die u een vast bedrag betalen op basis van het aantal mensen dat uw advertentie bekijkt.

Misschien wel het meest populaire netwerk voor het plaatsen van dit soort advertenties is Google AdSense . Met dit programma hoeft u geen direct contact te hebben met adverteerders; u plaatst eenvoudig de banner op uw site, Google kiest advertenties die relevant zijn voor uw inhoud en uw kijkers klikken op de advertenties. Er zijn talloze vergelijkbare programma’s beschikbaar als u merkt dat AdSense niet voor u werkt, zoals Chitika, Infolinks en Media.net. Je kunt ook online beleggen om geld te verdienen.

https://www.youtube.com/watch?v=PydreahbJK0

Verkoop privéadvertenties

Werken met advertentienetwerken is niet de enige optie als het gaat om het verkopen van advertenties. Als u genoeg verkeer heeft, kunnen adverteerders rechtstreeks naar u toe komen en u vragen hun advertentie op uw site te plaatsen. U kunt ook zelf contact opnemen met adverteerders. Het grootste verschil met de bovengenoemde optie is dat er geen tussenpersoon is, wat betekent dat u uw eigen advertentietarieven kunt instellen.

Het verkopen van privé-advertenties kan plaatsvinden in de vorm van banners, knoppen of links. U kunt zelfs geld verdienen door gesponsorde berichten te schrijven waar u over schrijft of een recensie geeft over het product of de service van een adverteerder. Een andere optie is om een ​​onderschreven post of serie te schrijven, waar u over elk onderwerp kunt schrijven, maar de adverteerder betaalt voor een vermelding ‘Bracht u door’ in de inhoud.

De manieren waarop u hiermee geld verdient, kunnen variëren. U kunt bijvoorbeeld een eenmalige vergoeding vragen voor een link binnen een bericht. Als u banneradvertenties host, brengt u uw partner mogelijk maandelijks kosten in rekening.